Kolo Kevin logo

+31(0)610532539

PERSOONLIJKE STYLING

Persoonlijke styling moet eenvoudig zijn en handig. Dit is hoe KOLO KEVIN het doet.

HOE HET WERKT

EERSTE OVERLEG

EERSTE STYLING SERVICE

VOORDURENDE STYLING SERVICE

UW EERSTE OVERLEG

Uw eerste consult stelt ons in staat u als individu te leren kennen iets wat volgens ons het belangrijkste element is voor een succesvolle styling. Op locatie nemen we uw maten op, analyseren uw kleurenpalet en bespreken uw doelstellingen. Een eerste consult duurt ongeveer 2 uur.

Er is trouwens geen pretentie met onze service, dus u zult dit als zeer ontspannen en plezierig ervaren. Het is ook mogelijk bij u thuis te komen voor een beetje extra krijgt u een garderobe-analyse

Intake gesprek bij Kolo Kevin
Stijladvies bij Kolo Kevin

PERSOONLIJKE STYLING

Persoonlijke styling werkt op verschillende manieren. We beginnen met een consultatiegesprek. Vervolgens met de stijlanalyse om de persoonlijke stijl en de beste kleuren en pasvormen te begrijpen dat bij u past. Op basis van de analyse kan ik u helpen bij het winkelen of door online suggestie te doen voor kledingstukken of accessoires die de stijl van de cliënt verbeteren. Ik kan u ook helpen bij het samenstellen van outfits, waarbij bestaande kledingstukken worden gecombineerd met nieuwe aankopen om veelzijdige looks te creëren.

Overigens houden we bij wat voor u werkt. Na uw eerste styling sessie kunnen we in een mum van tijd nieuwe, goed passende kleding voor uw bemachtigen en bezorgen als u dat nodig hebt.

GARDEROBE ANALYSE

Als u veel kleding heeft waar u al van houdt, dan kan KOLO KEVIN bij uw thuis komen en u laten zien hoe u er het beste van kunt maken. KOLO KEVIN analyseert uw garderobe voor snelle en efficiënte besluitvorming en verkopen of doneren wat u niet wilt.

Als uw kleding er een beetje slecht uitziet, kunnen we ze herstellen, repareren en bijwerken – we doen echter niet de stomerij! Wilt u de kleur van uw schoenen veranderen, de pijpen van uw jeans smaller maken of uw pak aanpassen? Dat behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

 

Kledingkast
Kolo Kevin illustratie

VOORTDURENDE STLYING SERVICE

Na de eerste boeking hebben we u heel goed leren kennen, we hebben uw maten en zelfs de kleur van uw ogen. We weten ook welke merken en maten kleding bij u goed werken.

Dus als u bijvoorbeeld nieuwe schoenen, overhemden of een vakantiegarderobe nodig hebt, heeft KOLO KEVIN een overzicht van wat het beste bij u goed werkt. Bel ons of stuur ons een e-mail en we zullen uw nieuwe kleding uitzoeken.

EN ALS EXTRA

Als onderdeel van ons serviceaanbod kunnen we veel services voor nu opnemen. Daarnaast werkt KOLO KEVIN met leveranciers op gebied van: haarstijlen, maatwerk, brillen, schoenen reparaties, schoenpoetsen en opnieuw kleuren, en nog veel meer. Wees niet bang om te vragen hoe we u nog meer kunnen helpen.

Stijladvies door Kolo Kevin

BOEK EEN EERSTE OVERLEG