Kolo Kevin logo

+31(0)610532539

OVER

ACCENTUEER HET POSITIEVE EN CAMOUFLEER DE MINDERE​

Ik help mannen met het creëren van een ijzersterke kledingstijl, zodat ze datgene uitstralen wat bij hen past.

KOLO KEVIN

Ik ben Kevin een persoonlijke stylist woonachtig in Eindhoven. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in mannen mode en als haarstylist.

Nee Kolo is niet mijn achternaam.

Ik zal het u uitleggen wat dat betekent. Vroeger toen we jonger waren en ik op het huis moest letten als mijn ouders weg waren, zeiden ze altijd “Kevin, je bent de Kolo van het huis, nu is het jouw verantwoordelijkheid”. Kolo betekent in de Afrikaanse bantoe-taal genaamd Lingala koning of de eerste.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn portfolio, met daarin vrij werk, commerciële shoots en opdrachten voor online tijdschriftpublicaties als fashion stylist. Ik heb de volledige styling (en fotoshoot richting) van modellen op mij genomen.

Als personal stylist weet ik te achterhalen welke kledingstukken het beste bij een persoon passen. Ik help mannen met het creëren van een ijzersterke kledingstijl, zodat ze datgene uitstralen wat bij hen past.

Naast mijn passie voor styling, vloei ik over van de ideeën over wat met ontwerp te maken heeft. Hiervoor ben ik nu stap-voor-stap mijn eigen label aan het uitbrengen met een belangrijke code. HOUD HET DUURZAAM!!

Kledingkast

WIE ZIJN ONZE CLIËNTEN

Individuen die een imagoverandering willen ondergaan voor professionele doeleinden, zoals zakelijke professionals, ondernemers of mensen die zich willen voorbereiden op speciale gebeurtenissen.

Personen die hun persoonlijke stijl willen verbeteren, waaronder mannen, vrouwen, jongvolwassenen of zelfs senioren die behoefte hebben aan een nieuwe look.

Publieke figuren zoals artiesten, presentatoren, influencers en beroemdheden die regelmatig behoefte hebben aan styling voor optredens, fotoshoots en publieke evenementen.

Bedrijven die werknemers of teams willen voorzien van een professionele uitstraling voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties of presentaties.

MEDIA

BOEK EEN EERSTE OVERLEG

HEB JE EEN VRAAG? ZIE FAQ’S OF BERICHT ONS

Fashion hacks that make you more stylist 👌🏿
Playtime behind the scenes. MOET KUNNEN TOCH ? #personalshoppen #imageconsultant #persoonlijkwinkelen #garderobeanalyse #stijladvies #virtueelstyling #onlinestyleadvies #stijlcoach
#onlineshoppen #eigenstijl #kledingadvies #figuuranalyse #kleding 
#kledingexpert #investeerinjezelf #vindjestijl #stijladviesvoormannen #onzeker #zelfvertrouwen #lifestyle
How to wear a coat 2023🧥
Een vorm van goede manieren tijdens een gesprek. #begentle
Mijn lifehack met riem⚙️
MOTIVATIE EN MINDSET!
- Een mentaliteit opbouwen om positief te blijven en nooit op te geven op je reis naar het bereiken van grootsheid en alles wat je verlangt in het leven.
- Mijn geheimen over hoe je zelfvertrouwen krijgt voor de camera en tips om de beste versie van jezelf te worden.
Leer alles van wat ik weet over poseren en fotografie 🙏🏿
⬇️⬇️
Voor meer informatie surf naar 
Kolokevin.com
Kolokevin.nl
⬆️⬆️
Mannen, laat je die onderste knoop van je blazer vanaf nu echt los ⁉️
Hoe je een coltrui op de juiste manier draagt.
Lancering van onze nieuwe styling app
Beste vrienden,
We zijn verheugd om de lancering van onze nieuwe app KOLO aan te kondigen, die beschikbaar is om te downloaden op iOS! Ons team heeft hard gewerkt om een app te creëren die je zal helpen je zelfvertrouwen te vinden door middel van stijl. Met onze nieuwe app kun je een budgetvriendelijk styling bord bestellen dat bestaat uit: styling advies, outfit aanbevelingen en een lichaamsanalyse vanuit het comfort van je huis, vul gewoon het intake formulier in, upload wat foto's en verstuur het om je advies binnen 1-3 dagen te ontvangen! 
Probeer het vandaag nog uit
https://lnkd.in/eubEPNvA
#personalshoppen #imageconsultant #persoonlijkwinkelen #garderobeanalyse #stijladvies #virtueelstyling #onlinestyleadvies #stijlcoach
#onlineshoppen #eigenstijl #kledingadvies #figuuranalyse #kleding 
#kledingexpert #investeerinjezelf #vindjestijl #stijladviesvoormannen #onzeker #zelfvertrouwen #lifestyle
Hoe combineer je een skinny 👖
Hoe combineer je een skinny broek
GARDEROBE ANALYSE
Als u een grote kledingkast hebt waar uw al dol op bent, komen we bij u thuis en optimaliseren we uw kledingkast om deze voor u te laten werken, met advies over wat u kunt houden, doneren of veranderen.
Ik help mannen met het creëren van een ijzersterke kledingstijl, zodat ze datgene uitstralen wat bij hen past.
The Peaky Blinders look. Ps let niet op de 🧵
ALS JE IETS DOET DOE HET DAN GOED🙂​​​​​​​​
​​​​​​​​
Een stropdas draag je precies aangesloten in de driehoek tussen de boorden van je shirt. Dit betekent dat het dus afhankelijk is van de kraag van je overhemd, wat voor soort stropdasknoop je moet kiezen.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Vergeet bovendien niet om je handen te wassen voordat je gaat knopen. Niets is vervelender dan vieze vette vlekken op je stropdas. En dat wil je al helemaal niet als je naar een zakelijke gelegenheid gaat of erger nog: op je bruiloft!​​​​​​​​
​​​​​​​​
Bonus voor de ervaren stropdasdragers onder ons: wil je weten hoe je jouw outfit wat extra spice kan geven met een opvallende stropdas?​​​​​​​​
​​​​​​​​
- GA VOOR EEN STROPDAS MET PRINT​​​​​​​​
- GA VOOR EEN UNIEKE UITSTRALING​​​​​​​​
- KIES ANDERE MATERIAAL​​​​​​​​
- OF GA TOCH VOOR EEN STROPDAS MET EEN  OPVALLENDE KLEUR​​​​​​​​
​​​​​​​​
​​​​​​​​
Succes! En mocht je er niet uitkomen. Sta ik voor je klaar 🙏🏿
De meeste gilets hebben een oneven aantal knopen; vijf of zeven. Het is hierbij belangrijk om te onthouden dat je altijd alle knoopjes dicht doet, behalve de onderste. Niet alleen omdat het zo hoort, maar het zit ook gewoon net wat lekkerder.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841409127065533.