KOLO KEVIN

Kolo Kevin logo

Een Dag als Personal Stylist: Een Avontuur met Mijn Cliënt in Eindhoven

Als personal stylist is er niets dat mij meer voldoening geeft dan het helpen van een cliënt met het vinden van hun eigen unieke stijl. Laatst had ik het genoegen om een hele dag door te brengen met een nieuwe cliënt, om hem te voorzien van stijladvies op maat en samen te winkelen in het bruisende centrum van Eindhoven.

Kennismaking en Stijlanalyse

De dag begon met een uitgebreide kennismaking bij een locale coffee tent. Maik vertelde me over zijn dagelijkse leven, zijn werk en sociale activiteiten. Hij wilde een garderobe die zowel professioneel als casual was, met een paar stukken die zijn persoonlijkheid en smaak weerspiegelden. Na het leren kennen van zijn wensen en voorkeuren, voerden we een stijlanalyse uit. Hierbij keek ik naar zijn lichaamsvorm, kleuren die hem flatteren, en welke stijlen het beste bij zijn levensstijl passen.

We bespraken zijn huidige garderobe en identificeerden welke items een opfrissing konden gebruiken. Maik had een aantal goede basisstukken, maar miste opvallende items die zijn outfits naar een hoger niveau konden tillen.

Winkelavontuur in Eindhoven

Na de stijlanalyse was het tijd om naar het centrum van Eindhoven te gaan voor een shopping spree. Eindhoven heeft een breed scala aan winkels, van grote warenhuizen tot boetiekjes, wat het de perfecte plek maakt om een nieuwe garderobe samen te stellen.

1. Start bij de Bijenkorf

Onze eerste stop was de Bijenkorf, waar we begonnen met het zoeken naar stijlvolle essentials die Maik nodig had. We kozen voor een aantal goed passende overhemden en een paar kwaliteitsvolle broeken. Hier hebben we ook accessoires bekeken zoals stropdassen en riemen, die elke outfit compleet maken.

2. Boetiekjes voor Unieke Items

Vervolgens gingen we naar enkele boetiekjes in de Kleine Berg en Bergstraat. Dit zijn de plekken waar je unieke en stijlvolle kledingstukken vindt die je niet in de grote ketens zult tegenkomen. Hier vonden we een paar opvallende items: een leren jas die perfect paste bij Marks stoere, maar verfijnde stijl, en een aantal handgemaakte accessoires die zijn outfits een persoonlijk tintje gaven.

3. Sneakers en Schoenen bij de Bijenkorf

Een goed paar schoenen kan een outfit maken of breken. Daarom slaagde we ook bij de Bijenkorf, waar Maik een paar stijlvolle sneakers en nette schoenen vond die zowel comfortabel als modieus waren. We zorgden ervoor dat hij een paar had voor elke gelegenheid, van een casual dag tot een belangrijke zakelijke vergadering.

4. Eindigen bij een Trendy Concept Store

We sloten onze shoppingdag af bij een trendy concept store, waar we nog enkele laatste items vonden om Maiks nieuwe look compleet te maken. Hier kochten we een paar trendy jassen en enkele casual shirts die zijn garderobe veelzijdig maken.

Resultaat: Een Vernieuwde Garderobe en Blije Cliënt

Na een lange, maar productieve dag winkelen, was Maik ontzettend blij met zijn nieuwe garderobe. Hij had nu een mooie mix van basics en statement pieces die hem niet alleen goed stonden, maar ook een weerspiegeling waren van zijn persoonlijkheid en stijl. Het was geweldig om te zien hoe zelfverzekerd en tevreden hij was met zijn nieuwe outfits.

Voor mij als personal stylist was dit een perfecte dag. Het gevoel van voldoening dat ik krijg wanneer ik iemand help om zijn ideale stijl te vinden, is onbetaalbaar. Ik kijk uit naar mijn volgende avontuur en de kans om meer mensen te helpen stralen in hun beste outfits!

Wil je zelf een keer ervaren hoe het is om stijladvies op maat te krijgen en samen te shoppen voor een nieuwe garderobe? Neem gerust contact met me op en wie weet gaan we binnenkort samen op pad in het hart van Eindhoven!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *